Kiemelt referenciák
WEB DESIGN ARCULAT MARKETING

PANORÁMA Étterem

Újraterveztük az arculatot, majd a web design elkészítése után, vendég- és partner rendszert alakítottuk ki, ahol a booking, illetve különböző megrendelések végrehajtása volt a cél. Ezen marketing kampányt készítettunk a következő csúcs-szezonra.

WEB DESIGN

SBA Production - Los Angeles

A reklámfilmek forgatásával foglalkozó csapat számára fontos volt a fiatalos külső megjelenés, de mégis ipari szintű nagyságának tudattatása. Ennek megfelelően készítettük el a végterméket.

WEB DESIGN ARCULAT KONTENT

IMMO 1 - Értékesítő Website

Feladatunk egy a mai trendeknek megfelelő, ügyfélgeneráló weboldal és arculat létrehozása volt.

WEB DESIGN ARCULAT KONTENT

STEIZZ

A tulajdonos kezdeti elképzeléseiből indultunk ki, feladatunk egy a mai trendeknek megfelelő, figyelemfelkeltő web design, arculat létrehozása volt. Ezen felül további 'behind the scenes' fényképeket készítettünk a cég működéséről.

WEB DESIGN

cliniso

Kellemes, nyugtató, átlátható web design kialakítása, valamint felhasználóbarát email marketing rendszer kialakítását készítettük el.

MARKETING

JOYROOM

Kínai JOYROOM vállalat számára készítettünk több munkaerőt toborzó marketing kampányt Ázsia legnépszerűbb közösségi oldalaira. Több mint 5 millió emberhez jutottak el a nem mindennapi munka lehetőségeik.

WEB DESIGN

Skansholm Sweden

Feladatunk a kávézó már meglévő oldalának újra-alkotása volt. Minimalista, egyszerű és letisztult megjelenést álmodtunk meg, ami szerintünk tökéletesen reflektál az adott stílusukra.

Web Design Arculat

RUTZ

Számunkra nagyon fontos, hogy sideproject-ek keretein belül olyanokat is alkothassunk, ahol teljesen függetlenek lehetünk. Ehhez hasonlóan látott napvilágot a RUTZ.

LOGO MARKETING

ELLANZO

Az elegánsabb ruházattal foglalkozó cég számára készült logo a webshop applikációjukhoz és webes felületeikhez készült. Egy évre előre megtervezett marketing rendszer tervezésével zártuk munkánkat.

WEB DESIGN

Pawel Czerwinski

Pawel számára két nagyon fontos szempontot kellett figyelembe vennünk, ami nem más volt, mint a letisztultság és az egyszerűség. Az oldal motorja cargo-n fut, ami tökéletesen megfelel a nagy febontású képeinek minőségi reprezentálására.

WEB DESIGN ARCULAT

AK.PROJECTION

A fényképezéssel foglalkozó AK.P weboldalának célja a tűéles képek minőségi reprezentálása, amelyhez külön arculatot készítettünk, valamint a sleek mai design sem maradhatott el.

LOGO

OTTER Q

A cél egy letisztult, egyszerű logo készítése volt, amely az adott termékeken kellőképpen tekintélyt parancsolóan jelenjen meg, valamint a cég egyik fő szimbólumává váljon.

Kontent

Hundred Sins - Album Cover

Az alapkoncepció a Nyugat-európai elektronikus zenei szféra vizuális jellegzetességének megalkotása volt.

WEB DESIGN

LAUTECH Invest Kft.

Teljes átalakuláson esett át Magyarország egyik legnagyobb építőipari kivitelező cégének weboldala. A végeredmény magáért beszél, rendkívül büszkék vagyunk erre a projektre.

WEB DESIGN

meetors

Az induló meetors nevezetű startup számára egy letisztult, modern, UI/UX weboldalt készítettünk, amely a céghez méltó reprezentálást, minden vezető és befektető elvárásnak megfelelően teszi. Kimondottan imádtuk a közös munkát.

WEB DESIGN ARCULAT KONTENT

MOANA ROAD WEBÁRUHÁZ

Biztonságos SSL titkosítással ellátott, integrált Barion fizető rendszerrel működő webshop volt az alapkoncepció. Mindezekhez egy modern minimalista felhasználóbarát arculatot társítottunk.